Home > Werken bij

Kom met ons meedoen!

We zijn altijd op zoek naar goede mensen die ons team verder kunnen versterken. Spreekt ons verhaal je aan? We komen graag in contact!

Je denkt als een ondernemer, je hebt drive en lef, je bent een snelle en creatieve denker en op zoek naar een nieuwe uitdaging

Growth United zou wel eens een de ideale plek voor jou kunnen zijn. Ons uitgangspunt is dat ieder mens uniek is. Iedereen kan iets wat niemand anders kan brengen. En als iemand echt tevoorschijn komt, zichzelf laat zien, dan gebeurt er iets. Ben jij klaar om tevoorschijn te komen en tot volle bloei te komen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Nieuwe uitdaging?

Openstaande vacatures

Bekijk onze vacatures of doe en open sollicitatie

(Junior) strategieconsultant

Ben jij klaar om je carrière in consultancy te starten – maar zoek je iets wat ondernemender, frisser, eigenwijzer en gezelliger is dan wat je tot nu toe hebt gezien?

Rotterdam
Full time

Manager strategieconsultant

Heb je je sporen verdiend in strategie- of marketingconsulting en ben je klaar om het over een andere boeg te gooien? Ondernemender, frisser, eigenwijzer?

Rotterdam
Full time

Open sollicitatie

Staat er geen vacature bij die bij jou past, maar denk je wel dat je ons team kan versterken? We horen graag hoe jij denkt dat dat eruit kan zien!

Rotterdam
Full time