FILOSOFIE & MiSSIE

Wij geloven dat een organisatie een unieke groep mensen is die iets waardevols doet voor andere mensen. En dat heeft grote gevolgen.

Onze kijk op organisaties

Ieder mens is uniek. Brengt iets wat niemand anders kan brengen. En als iemand echt tevoorschijn komt, zichzelf laat zien, dan gebeurt er iets. 

En dat geldt ook voor organisaties. Want een organisatie is een groep mensen die iets waardevols doet voor andere mensen. Elke organisatie is ooit gestart door mensen, korter of langer geleden. Heeft een ontwikkeling doorgemaakt, heeft keuzes gemaakt. En heeft daardoor een uniek DNA. Elke organisatie heeft eigen overtuigingen, en eigen superkrachten.

En dat unieke van een organisatie is een bron, die je kan aanboren. Een bron van onderscheidend vermogen, richting je klanten en collega’s. Waarmee je als organisatie tot groei en bloei kan komen. Want een organisatie met een eigen, menselijke identiteit spreekt mensen aan.

Onze missie

Waarom wij doen wat we doen

Onze missie: rehumanizing business. Het is best wat, een (grote of kleine) organisatie runnen. Concurrerend blijven, klanten blij maken, een aantrekkelijke werkgever zijn, kosten onder controle houden, processen dagelijks verbeteren, enzovoort. In al dat dagelijkse geweld kan het zomaar gebeuren dat je vergeet wat je eigenlijk met elkaar aan het doen bent. Dat je een unieke groep mensen bent die iets waardevols voor andere mensen doet. En als je dat vergeet, kan je stapje voor stapje een grijze machine worden. Niet meer bewust van eigen unieke identiteit, en niet meer gericht op mensen. Bij bijna iedere (grote) organisatie speelt dit wel, in meer of mindere mate. En wij helpen organisaties heel graag om weer zelfbewuste teams te worden. Want we geloven dat de wereld daar echt mooier van wordt.

De enorme potentie van een zelfbewust team

Elke organisatie, hoe groot of klein, jong of oud ook, verzekeraar of ziekenhuis, kan weer een zelfbewust team worden. Mensen die in een zelfbewuste organisatie werken weten wat de organisatie uniek maakt, kennen de gezamenlijke overtuigingen en herkennen die bij zichzelf, en weten wat de bijzondere superkrachten van de organisatie zijn – en hoe zij daaraan bijdragen. En een team is een groep van mensen die elkaar kennen, zien, en het beste in elkaar naar boven halen. Dat kan gelden voor een startup van 12 mensen, maar ook voor een gevestigde organisatie van 2000 mensen – mits mensgericht georganiseerd.

Zelfbewuste teams kunnen met elkaar dingen bereiken die ze niet voor mogelijk hadden gehouden. Waarom? Omdat ze starten bij wat ook het startpunt is van elke organisatie: mensen.

Onze expertises

“Wij helpen organisaties om tot hun volle potentieel te komen”

Connecting the dots, vanuit je identiteit

Als je een zelfbewust team bent, werkt dat in alles door. In je strategie, in de manier waarop je je organiseert, in de proposities die je biedt en de manier waarop je die vermarkt. En het goede nieuws is dat een scherp zicht op je identiteit als organisatie ervoor zorgt dat al die dingen logischerwijs één geheel gaan vormen. Connecting the dots, vanuit een duidelijk en inspirerend vertrekpunt. 

Wat we doen

Visie & Strategie

Een unieke organisatie heeft een maatwerkstrategie nodig. Geen ‘one size fits all’. Niet achter trends aanrennen, maar koers bepalen vanuit eigen kracht. Maar hoe bouw je zo’n strategie?

Naar expertise >

Mens & Organisatie

Een organisatie is ‘the magic’ die ervoor zorgt dat een groep mensen iets waardevols kan doen voor andere mensen. Vanuit dat besef bouw je geen machines, maar teams. Maar hoe doe je dat?

Naar expertise >

Propositie & Marketing

Een onderscheidende propositie bouw je niet alleen op basis van klantbehoeften. Dat doen veel concurrenten inmiddels ook wel. Hoe dan wel? Zelf tevoorschijn komen in wat je biedt. Maar ja, hoe werkt dat?

Naar expertise >

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal, en helpen je graag om met jullie organisatie nog meer tevoorschijn te komen. Vanuit jullie unieke identiteit, uiteraard. Plan vandaag nog een kop koffie – het begin van een geweldige reis!

Neem contact op