Home > Werken bij

Kom met ons meedoen!

Je denkt als een ondernemer, je hebt drive en lef, je bent een snelle en creatieve denker en op zoek naar een nieuwe uitdaging

Nieuwe uitdaging?

Manager strategieconsultant

Heb je je sporen verdiend in strategie- of marketingconsulting en ben je klaar om het over een andere boeg te gooien? Ondernemender, frisser, eigenwijzer? Join the Growth United team.

Wij zijn

Growth United, een hecht team van denkers en doeners. We gaan met elkaar voor groei: van mensen, organisaties en onze eigen ventures. People first: we halen graag het mooiste en het beste naar boven in elkaar en bij klantteams. We zijn betrokken bij elkaar, zijn benieuwd naar elkaars unieke talenten, vieren verschillen en willen de ander graag succesvol zien.

Daar vanuit bouwen we samen met onze klanten aan hun organisaties, om die (weer) te zien groeien en bloeien. Door met hen bijvoorbeeld te graven naar de wortels, ambities wakker te schudden, klanten weer belangrijk te maken, de competitieve omgeving scherp in beeld te brengen en creativiteit en energie te ontketenen. Zo ontwerpen we winnende strategieën en bouwen we aan verrassende proposities en klantervaringen. Ook voor onze eigen ventures, die we op basis van team-ideeën starten en uitbouwen. Een goede manier om ons ondernemerschap en onze hands-on mentaliteit te trainen.

Wij zoeken

Jou, als bovenstaande je aanspreekt en je een ondernemende strateeg, teamspeler en leider bent. Als je gericht bent op de bloei en het succes van je teamleden. Als je conceptueel scherp en creatief bent, maar ook graag de handen uit de mouwen steekt. Als je een WO studie hebt afgerond en nu al succesvol bent als senior (strategie)consultant of manager in een (strategie)consultancy praktijk. Als je dus gewend bent aan het aansturen van strategische projecten en je een gesprekspartner bent op directieniveau.

Wij bieden

Een plek in ons team als teamleider (van steeds wisselende consulting teams) en coach. Dat betekent op een ‘caring & daring’ manier anderen helpen groeien als mens en als professional – en zelf ook een spannend groeipad inslaan. Samen met al je collega’s bouwen aan de toekomst van aansprekende en moedige bedrijven en organisaties – en dus ook van Growth United zelf. Het arbeidsvoorwaardenpakket klopt wat ons betreft helemaal, met natuurlijk een goed salaris, een transparante en zeer ruime winstdelingsregeling, veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, en persoonlijke budgetten voor mobiliteit, gadgets en vitaliteit.

Tenslotte

Het vraagt lef om vanuit de mooie plek waar je nu ongetwijfeld zit, de sprong te wagen naar de bijzondere club die Growth United is. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat je liever eerst van gedachten wisselt met wat mensen hier. Zo kun je proeven of het wat zou kunnen worden en kun je meer beeld  krijgen bij wat Growth United dan zo bijzonder maakt. Onze suggestie: bel eens met Tim (director) of Marc (manager). Maar je bent natuurlijk ook zeer welkom om het formulier hieronder, of een mail met je overwegingen en CV te sturen naar onze office manager Emily, office@growthunited.com. We zien er naar uit je te ontmoeten!

Solliciteer direct

Of neem eerst contact op met een van onze collega's

Tim Tolboom
Director
010 - 3220747
Marc Vermaat
Manager
010 - 3220970

Solliciteer als Manager strategieconsultant

Bedankt voor je sollicitatie! Wil je je CV toevoegen? Stuur deze dan naar office@growthunited.com
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er is iets mis gegaan bij het versturen. Sorry voor het ongemak! Probeer het later opnieuw of neem contact op via office@growthunited.com

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal, en helpen je graag om met jullie organisatie nog meer tevoorschijn te komen. Vanuit jullie unieke identiteit, uiteraard. Plan vandaag nog een kop koffie – het begin van een geweldige reis!

Neem contact op