Home > Werken bij

Kom met ons meedoen!

Je denkt als een ondernemer, je hebt drive en lef, je bent een snelle en creatieve denker en op zoek naar een nieuwe uitdaging

Nieuwe uitdaging?

(Junior) strategieconsultant

Ben jij klaar om je carrière in consultancy te starten – maar zoek je iets wat ondernemender, frisser, eigenwijzer en gezelliger is dan wat je tot nu toe hebt gezien? Join the Growth United team

Wij zijn

Growth United, een hecht team van denkers en doeners. We gaan met elkaar voor groei: van mensen, organisaties en onze eigen ventures. People first: we halen graag het mooiste en het beste naar boven in elkaar en bij klantteams. We zijn betrokken bij elkaar, zijn benieuwd naar elkaars unieke talenten, vieren verschillen en willen de ander graag succesvol zien.

Daar vanuit bouwen we samen met onze klanten aan hun organisaties, om die (weer) te zien groeien en bloeien. Door met hen bijvoorbeeld te graven naar de wortels, ambities wakker te schudden, klanten weer belangrijk te maken, de competitieve omgeving scherp in beeld te brengen en creativiteit en energie te ontketenen. Zo ontwerpen we winnende strategieën en bouwen we aan verrassende proposities en klantervaringen. Ook voor onze eigen ventures, die we op basis van team-ideeën starten en uitbouwen. Een goede manier om ons ondernemerschap en onze hands-on mentaliteit te trainen.

Wij zoeken

Jou, als bovenstaande je aanspreekt en je een ondernemende strateeg en teamspeler bent. Als je conceptueel scherp en creatief bent, maar ook graag de handen uit de mouwen steekt. Als je een WO studie hebt afgerond en consultancy als vliegende start van je carrière ziet. Verder laten we ons graag verrassen.

Wij bieden

Een plek in ons team, samen met ons bouwen aan de toekomst van aansprekende bedrijven en organisaties, onze eigen ventures en Growth United zelf. Het arbeidsvoorwaardenpakket is dik in orde, met natuurlijk een goed salaris, een zeer transparante en ruime winstdelingsregeling en persoonlijke budgetten voor mobiliteit, gadgets en vitaliteit. Oh ja, de meesten hier werken 4 dagen per week, maar 5 is uiteraard ook mogelijk. Is dit voor jou de kans waarvan je weet dat je hem moet pakken? Mail onze office manager Emily (office@growthunited.com) waarom deze baan je past als een jas – en vergeet niet je CV toe te voegen. Als wij de match ook zien nodigen we je graag uit voor een kop koffie bij ons aan de Meent, in Rotterdam. PS als je liever eerst nog eens wat van gedachten wisselt over je loopbaan en werken bij GU, bel gerust eens met een van onze collega’s hieronder door op de foto’s te klikken.

Solliciteer direct

Of neem eerst contact op met een van onze collega's

Marc Vermaat
Manager
010 - 3220970
Anna Ras-Vinke
Consultant
010 - 3220640

Solliciteer als (junior) strategieconsultant

Bedankt voor je sollicitatie! Wil je je CV toevoegen? Stuur deze dan naar office@growthunited.com
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er is iets mis gegaan bij het versturen. Sorry voor het ongemak! Probeer het later opnieuw of neem contact op via office@growthunited.com

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal, en helpen je graag om met jullie organisatie nog meer tevoorschijn te komen. Vanuit jullie unieke identiteit, uiteraard. Plan vandaag nog een kop koffie – het begin van een geweldige reis!

Neem contact op